Fulden Uras, ESSİ'de

Fulden Uras, ESSİ

Deniz Otobüsü ile Bandırma'ya gelirken dalgaya yakalanan şuh sanatçı ESSİ'de kendine geldi.


Fulden Uras Bandırma`da paylaşan: f100002322995885

Tek galalık program için Bandırma’ya gelen şuh yıldız Fulden Uras Deniz Otobüsünde dalgaya yakalanınca geldiğine, geleceğine bin pişman oldu.

Beyaz perde, Televizyon ve ses sanatçısı Fulden Ural, 2,5 saatlik deniz yolculuğu sonucu, İstanbul’un başka bir semtine gider gibi Bandırma’ya geleceğini düşünmesi deniz tutması nedeni ile sevinçli başlayan yolculuğu azaba dönüştü.

Bandırma’ya perişan şekilde inen sanatçı doğruca oteli Perama’ya giderek kısa bir istirahatten sonra kendisine performans kazanacak ESSİ güzellik salonuna gitti.

ESSİ ‘de karşılaştığı pozitif enerji ve steril ortamda hizmet veren profesyonel kadro ile biraz olsun kendine gelen Fulden Uras burada kendisine uygulanan Cilt toparlama ve gençleştirme teknolejisi PRP Mezolift, Endopeel Radyo frekans teknolojisi operasyonu ile yeniden eski güzellik ve performansına kavuştu.

ESSİ’de, Fulden Uras’a PRP Mezolift, Endopeel, Radyo frekans teknolojisi operasyonu ardından manikür ve pedikür yapıldı.

Bandırma’ya yolu düşen sanatçılar Tuğba Ekinci, Ceren Olay Ayhan ve Aysu Baceoğlu’ndan sonra Fulden Uras’ta ESSİ sayesinde kötü bir yolculukla başlayan karamsarlığını pozitif enerjiye dönüştürmenin keyfini yaşadı.

Fulden Uras, ESSİ’de kazandığı pozitif enerji ile akşam sahne aldığı kat 5 cafe & bar’da sevenlerine sıra dışı bir gece yaşattı.

 



  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı